Opskrifter / Recipes

Gin

MARSK GIN APPLE 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

MARSK GIN APPLE 40%. Marsk gin med æbler fra haven, kanel & kardemomme. Drikkes som gin-tonic med tonic, is og æblering eller nyd den med hyldeblomst for en sødere drink. Kan også nydes som hot-gin: Varm en god æblemost op, tilsæt gin & kanelstang.

Gin

MARSK GIN KLITROSE 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

MARSK GIN KLITROSE 43%, Marsk gin lavet på klitroser fra Rømø med masser af enebær og smag af vadehav. Kan drikkes ren med en isterning til fx. østers, rømørejer mm. Eller nydes med is, citron & tonic.

Gin

MARSK GIN PINK GRAPE 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

MARSK GIN PINK GRAPE 40% fra Marsk Destilleriet er en handmade gin med noter af sommer, sol og de brede strande på Rømø. Destilleret med økologisk pink grapefrugt & vanilje. Drikkes med tonic, isterninger & grapeskive eller nyd den med Rose Lemonade.

Gin

MARSK GIN SORT SOL 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

Sort sol håndlavet gin med lokale aroniabær, som er rige på vitaminer og antioxidanter. Nydes med tonic og appelsin. Prøv også ginen med ginger beer eller lemon. Ginen har trukket med aroniabær, bærene giver ginen en flot rød farve.

Gin

MARSK GIN CITRUS 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

MARSK GIN CITRUS 40% Marsk gin med citron og kanelbark nydes med en god tonic og citronskal. Prøv også at servere ginen med
en stor kugle citron sorbet og top med tonic, citronskal & rosmarin.

Gin

MARSK GIN ORIGINAL 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

MARSK GIN ORIGINAL 40%. Marsk gin orignal er lavet på lokal kamille & lavendel. Ginen har en fantastisk rund smag og der er ialt 11 botaniske krydderier tilsat. Håndlavet på Marsk Destilleriets kobber kedel. Top med masser af is, citron, enebær og blid tonic.

Rom

MARSK ROM NORDIC 🇩🇰 🇬🇧 🇩🇪

Marsk Rom Nordic er fermenteret på sukker melasse fra Caribien og derefter destilleret på vores kobberkedel. Marsk Rom Nordic har ligget på brugte Jamaica romfade
En krydret rom med et strejf af sødme

Whisky distilleri

Whisky 4

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sodales nisl ac metus congue vehicula. Integer eros tellus, pretium sagittis metus nec, efficitur mattis ligula.

Marsk Destilleriet

Citrus GIn

Citrus gin fra Marsk destilleriet er tilsat et smagfuldt pift af citron og kanel og omhyggelig destilleret med vand fra en vandlomme som støder op til helligkilden i Rørkær ved Tønder

Helligkilden siges at have været aktiv frem til 1920 hvor folk tidligere valfartede til, da man mente at kilden havde en helbredende effekt pga. dens rige indhold af mineraler

Marsk Destilleriet

Sort sol ROM

I April 2019 har vi lanceret vores SORT SOL ROM – som vi er glade og stolte af at få lov til at præsentere. 

Brinksgaards Sort Sol Rom – Handcrafted

Grundrommen er en 12 års solera rom fra den dominikanske Republik og indeholder 40% alkohol.

Rommen lagres her hos os på sherryfad – vi har tilsat sukkertang fra marsken , sukkerrørs sirup og i hver flaske ligger en tonka bønne, som indikerer stærefoder samtidig med at tonka bønnen afgiver en mild smag af vanilie.

Stærens evne til at nedbryde alkohol er 14 gange så effektiv som hos mennesker, og denne egenskab kommer især ungfugle til gavn, da frugter og bær er en vigtig del af deres føde.

Frugter og bær indeholder alkohol når de gærer.

Så vil vi med glæde og stolthed præsentere jer for vores 2 nye gin som kan købes i butikken og i webshoppen.

De er blevet fantastiske kom ud og smag.

Marsk Destilleriet

Sort Sol GIN

Brinksgaards Sort Sol gin er en håndlavet gin baseret på traditionelle opskrifter og godt håndværk.

Denne gin har efter destillering trukket i aroniabær, som siges at være et af verdens sundeste bær pga det høje indhold af antioxidanter og vitaminer. 

De lokale aroniabær indeholder i det hele taget en række sunde stoffer som er godt for hjerte og blodkar.

Disse bær indikerer, at stæreflokkene mellemlander i marsken og fouragerer og blandt andet for næring fra aroniabær.

Serveres med tranebær tonic og appesinskal og masser af is.