MY HERO

"En helt er en, der er uselvisk, som er generøs i ånden, som bare forsøger at give så meget tilbage som muligt og hjælper folk. En helt for mig er en, der redder mennesker, og som virkelig bekymrer sig dybt." - Debi Mazar

My Hero er en unik serie, der er inspireret af meget mere end de allerbedste ingredienser. My Hero er en personlig hyldest til et medlem af familien, der viede sit liv til at stå op for andre. Til en mand, bror, søn og lærer, der brugte sit korte liv på at hjælpe andre med at leve med værdighed.

I hvert parti, vi laver, hylder vi hans generøsitet, ånd og medfølelse for andre. Vore tanker går til hans uselviske bidrag til dem, der var omkring ham, og samtidig hylder vi de mange andre hverdagshelte som ham, der står iblandt os. Til de mennesker, der fortsætter med at gøre det til deres mission i livet at gøre verden til et lidt bedre sted for deres medmennesker.

Hverdagens helte findes i alle samfundslag. De er de almindelige individer, der vælger at gøre en ekstraordinær forskel, ofte uden at søge anerkendelse eller belønning. Fra forældre, der plejer, vejleder og ofrer sig for deres børn, til frivillige, der giver deres tid og energi for at gøre en positiv forskel i deres samfund. Heltemod ligger i os alle, - det venter bare på at blive anerkendt og fejret.

Med hver flaske My Hero inviterer vi dig til at anerkende og tænke på de helte, du kender og elsker, og de modige eksempler, de sætter for os alle med deres venlighed og hengivenhed. For hver solgt flaske donerer vi et beløb til dem, der dedikerer deres liv for at hjælpe andre.Instagram

;