Marsk gin original - 40 % alc 0,7 ltr

MARSK GIN FADLAGRET ORIGINAL 40%. Marsk gin orignal er lavet på lokal kamille & lavendel. Ginnen har en fantastisk rund smag og der er ialt 11 botaniske kryderier tilsat. Håndlavet på vores nye kobberdestilleri helt fra bunden. DENNE GIN HAR LIGGET 6 MDR. PÅ NYE AMERIKANSKE EGETRÆS FADE. Drikkes ren eller Top med masser af is og blid tonic.
Tilgængelighed: På lager
SKU: 104
399,00 kr.
Kunder der har købt denne vare købte også

Marsk rom Sort sol - 40 % alc 0,7 ltr

Grundrommen er en 12 års solera rom fra den dominikanske Republik og indeholder 40% alkohol. I April 2019 har vi lanceret vores SORT SOL ROM – som vi er glade og stolte af at få lov til at præsentere. Marsk Sort Sol Rom – Handcrafted Grundrommen er en 12 års solera rom fra den dominikanske Republik og indeholder 40% alkohol. Rommen lagres her hos os på sherryfad – vi har tilsat sukkertang fra marsken , sukkerrørs sirup og i hver flaske ligger en tonka bønne, som indikerer stærefoder samtidig med at tonka bønnen afgiver en mild smag af vanilie. Stærens evne til at nedbryde alkohol er 14 gange så effektiv som hos mennesker, og denne egenskab kommer især ungfugle til gavn, da frugter og bær er en vigtig del af deres føde. Frugter og bær indeholder alkohol når de gærer. Så vil vi med glæde og stolthed præsentere jer for vores 2 nye gin som kan købes i butikken og i webshoppen. De er blevet fantastiske kom ud og smag.
499,00 kr.

Marsk gin Dunhammer - 40 % alc 0,7 ltr

MARSK GIN DUNHAMMER 40%. Dunhammer gin lavet på lokale dunhamre og har smagen af agurk & asparges med en let sødme. Fantastisk ny gin som kan drikkes til mad fx. fisk eller lette retter. Toppes med tonic - agurk og peber.
399,00 kr.